söndag 30 juni 2013

Cocotter med spenat och tomat

Gillar man som jag att äta ägg kan det vara roligt med variation.
Dessa små läckerheter går snabbt att fixa och funkar både till frukost eller brunch.

4 port
60 g babyspenat
8 körsbärstomater 
Olja till stekning
4 ägg
4 tsk mjölk
Riven ost, jag brukar ha parmesan
Salt & svartpeppar

1. Sätt ugnen på 200 c
2. Fräs spenaten i olja så att vattnet dunstar bort. Tillsätt de halverade tomaterna, salta och peppra. Fördela blandningen i 4 små smorda, ugnssäkra formar.
3. Knäck i ett ägg samt tillsätt 1 tsk mjölk och lite riven ost i varje form.
4. Grädda formarna i ca 10 mon. Tills vitan stelnat och gulan tjocknat lite.
Servera varma





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...